Swarovski yeni sonbahar koleksiyonunda tarotun sihrinden ilham alıyor. Güçlü bir ışıltıya sahip sembol ve tılsım seçkisi, koleksiyona ışık ve pozitiflik katmasının yanı sıra kadınları güçlendiriyor ve koruyor. Swarovski ışıltısı ve sihriyle dolup taÅŸan TV ve dijital kampanya ise hayallerin gücünü vurguluyor.

Swarovski her sezon dünyanın dört bir yanındaki modern kadınların hayal gücünü yansıtan bir tema seçerek, her an görkemli tasarımları ön plana çıkarıyor. Marka, bir sonraki dönem olan Sonbahar/Kış 2019 sezonunda ise Ä°lkbahar/Yaz 2019 #FollowTheLight temasına sadık kalarak ışığın sihrini kutluyor. Tarot Magic koleksiyonu, tasarımlarında tarot ve astroloji öÄŸelerine yer veriyor. Silüetler ise ışıltılı semboller, simgeler, iÅŸaretler ve astroloji motifleriyle süslenerek tarzı fark etmeksizin tüm kadınlara ışıltı katıyor. Swarovski’nin Kreatif Direktörü Nathalie Colin, koleksiyonun esin kaynağıyla ilgili ÅŸu açıklamada bulundu: “Anlamlı ÅŸeylere sahip olmak isteriz çünkü günlük hayatımıza ışıltı katarlar. Swarovski takısı, günümüz modern kadını için harika bir ifade sembolüdür ayrıca kış yaklaÅŸtıkça kadınların, ışık ve pozitifliÄŸi simgelemesinin yanı sıra onları güçlendiren ve koruyan takı, sembol ve tılsımlar takmasını istiyoruz. Bu sezonun mesajı ise kadere inanmak ve geçirdiÄŸimiz yoÄŸun günlerde, günlük hayatımıza alabildiÄŸimiz tüm yollardan biraz sihir almak.”

Koleksiyonu partiyle kutladı
Swarovski, yeni sonbahar Tarot Koleksiyonu’nu muhteÅŸem bir partiyle kutladı. Bu özel geceye katılan davetliler arasında Gözde Mutluer, Dilara Koçak, Batya Kebudi, Gözde Kaya, Melis Tüzunguç, Cansu Melis KarakuÅŸ, SezgÄ° Sena HasoÄŸlu, Asena Sarıbatur, Zeynep Soylu gibi isimler bulunuyordu.

Koleksiyonda öne çıkanlar
Yeni sezonun ruh halini yansıtan Tarot Magic, şık altın tonlarıyla ve zengin lacivertler, morlar ve yeÅŸillerle tamamlanan benzersiz silüetlere sahip. Marka; kristal, metal tonları ve semboller sayesinde ışık oyununu keÅŸfediyor. Kırlangıçlar, maçalar, nazarlıklar ve el motifleri, Swarovski kristalleriyle süslenen ve yakından baktığınızda kendini açığa çıkaran, gizli anlam dolu detaylarla tamamlanan çok yönlü silüetlere aktarıldı.

Tarot magic ailesi
Swarovski kristal süslemesi, korumayı simgeleyen iç içe geçmiÅŸ eller gibi karmaşık ve anlam dolu muskalara hayat veriyor. Tarot Magic küpelerin altın tonları ve Swarovski kristal detayları ise tarot kartlarının göz alıcı çizimlerine yeni bir boyut kazandırıyor. Tarotun gizemine sahip çift taraflı kolye ucu, farklı uzunluklar elde etmenize olanak saÄŸlayan sürgü mekanizmasıyla zarif bir çok yönlülük sunuyor. Çarpıcı bir tarz oluÅŸturmanıza olanak saÄŸlayan kokteyl yüzüÄŸü ise Swarovski’nin kesim uzmanlığını ifade ediyor.

Tam tur charm kolye gibi karmaşık iÅŸçiliÄŸi ve yaratıcılığı birleÅŸtirerek asırlık tarot sembollerine atıfta bulunan lüks parçalar ise tinsel bir yorum kazanıyor.

Asimetrik küpe trendi son birkaç sezondur geliÅŸmeye devam ediyor ve tarot sihri tasarımları ise yalnızca göz alıcı bir tarz sunmakla kalmıyor aynı zamanda kullanabileceÄŸiniz üç farklı tarz sunuyor.

Yeni Swarovski Remix Collection ile karıştırılmak, yakıştırılmak ve üst üste kullanılmak için tasarlanan tasarımlar, tarot sihrinin koruyucu muskaları ve güçlü motifleriyle hem iyi ÅŸans getiriyor hem de en yeni trendlere uyuyor.

Swarovski DNA’sını her zaman, anlam dolu ve tarz sahibi tasarımlara sahip koleksiyonlarıyla ifade etti. Nazarlık, at nalı, hamse eli ve sonsuzluk sembolü gibi sembollere sahip Sonbahar Koleksiyonu, simgeler ve muskalara birçok farklı ışıltılı yorum getirerek, kadınları kendi tarz hikayelerini oluÅŸturmaya ve kaderlerini ÅŸekillendirmeye davet ediyor.